Zakelijk

8482c1844c3eaa94621147069bdc5b21

Exclusief voor uw gezelschap

De Watertoren van Vlissingen is een bijzondere vergader-/trainingslocatie, exclusief voor uw gezelschap.Er zijn geen andere gasten, u bent er dus met uw eigen groep.

Een bron van inspiratie

Vergaderen in de torenkamer van dit rijksmonument is een beleving op zich en een bron van inspiratie. Hier bepaalt u het zelf het ritme en zwaait uw groep de scepter. Op hoogte van 36 meter komt de “helicopterview” mede door de indrukwekkende vergezichten tot werkelijkheid. Kortom letterlijk en figuurlijk; overleg op hoog niveau! Het betreft een exclusieve vergaderruimte met een vaste vergadertafel voor 12 personen, een flatscreen TV, een klein keukenblokje met koelkast en koffie/thee faciliteiten, Wi-Fi en een whiteboard.

KetelRuimte_7435_Small
11283_8

Ontspannen na de inspanning

Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning! In de kelder kunt u de competitie aangaan op onder andere Photo play, tafelvoetbal en tafelbiljart. Tot rust komen in de privesauna behoort ook tot de mogelijkheden. Op ca. 1 minuut lopen is de Boulevard, zee en strand evenals de bioscoop en het theater. Gezellige restaurants en het stadscentrum zijn allemaal op loopafstand.

Het ontbreekt u aan niets

Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. U huurt de watertoren prive af met uw gezelschap maar wij zorgen er uiteraard wel voor dat er bijvoorbeeld een heerlijke broodjeslunch bezorgd wordt en een kop koffie of thee zet u door de dag lekker zelf. Net als thuis. Heeft u andere wensen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

b0ba528e8b795e9872a3316844af37f7
11283_10

Uw eigen slaapkamer

De maximale capaciteit is 12 personen voor trainingen en vergaderingen.
In totaal zijn er 7 slaapkamers en 16 bedden. Mochten er meer slaapkamers gewenst zijn dan kunnen wij bij Boulevard 17 nog luxe suites erbij huren zodat toch iedereen zijn eigen slaapkamer heeft.

32-uurs vergaderarrangement

Twee daagse bijeenkomst aan de Zeeuwse kust.
Het arrangement is inclusief:
– Prive huur van de Watertoren incl. tuin en 5 parkeerplaatsen
– 1 x overnachting met opgemaakte bedden, handdoeken zeep & shampoo
– 1 x ontbijtbuffet bij Boulevard 17 OF ontbijt bezorgd
– 2 x lunchgerecht naar keuze bij Boulevard 17, bij Pier 7 OF een broodjeslunch bezorgd
– 1 x 3-gangen keuzediner bij Boulevard 17
– Onbeperkt koffie en thee in de vergaderruimte
– Gebruik van de vergaderruimte
– Gebruik van wi-fi en flatscreen tv (usb en hdmi)
– Wij werken nauw samen met Zandpaviljoen Pier 7 en met Boulevard 17. Andere wensen op het gebied van eten & drinken kunnen in overleg

  • Tarief € 255,- per persoon (incl. btw)
  • Excl. kleine bijdrage voor de schoonmaakkosten van € 95
Watertoren Vlissingen – a unique experience

De omgeving

De omgeving Vlissingen biedt tal van mogelijkheden denk aan o.a. heerlijk ontspannen bij Thermen Zeeland – een bezoek aan de Sint Jacobskerk of een middag naar het Zeeuws Maritiem Museum.

185a317e631509130d6bb89a3be5df51
DutchEnglishFrenchGerman