Zakelijk

8482c1844c3eaa94621147069bdc5b21

Exclusief voor uw gezelschap

De Watertoren van Vlissingen is een bijzondere vergader-/trainingslocatie, exclusief voor uw gezelschap.Er zijn geen andere gasten, u bent er dus met uw eigen groep.

Een bron van inspiratie

Vergaderen in de torenkamer van dit rijksmonument is een beleving op zich en een bron van inspiratie. Hier bepaalt u het zelf het ritme en zwaait uw groep de scepter. Op hoogte van 36 meter komt de “helicopterview” mede door de indrukwekkende vergezichten tot werkelijkheid. Kortom letterlijk en figuurlijk; overleg op hoog niveau! Het betreft een exclusieve vergaderruimte met een vaste vergadertafel voor 12 personen, een flatscreen TV, een klein keukenblokje met koelkast en koffie/thee faciliteiten, Wi-Fi en een whiteboard.

KetelRuimte_7435_Small
11283_8

Ontspannen na de inspanning

Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning! In de kelder kunt u de competitie aangaan op onder andere Photo play, tafelvoetbal en tafelbiljart. Tot rust komen in de privesauna behoort ook tot de mogelijkheden. Op ca. 1 minuut lopen is de Boulevard, zee en strand evenals de bioscoop en het theater. Gezellige restaurants en het stadscentrum zijn allemaal op loopafstand.

Het ontbreekt u aan niets

Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wilt u dat wij de catering verzorgen of het ontbijt tijdens uw sessies; Wij verzorgen het graag voor u. Een kop koffie of thee zet u door de dag lekker zelf. Net als thuis. Heeft u andere wensen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

b0ba528e8b795e9872a3316844af37f7
11283_10

Uw eigen slaapkamer

De maximale capaciteit is 12 personen voor trainingen en vergaderingen. In totaal zijn er 7 slaapkamers en 16 bedden.

Vergaderarrangement

Een 32-uurs vergaderarrangement is al beschikbaar voor slechts euro 235,- per persoon (Excl. 21% BTW).

Inclusief:

  • 1 x een overnachting met opgemaakte bedden, handdoeken, zeep&shampoo
  • 1 x een heerlijk ontbijt bezorgd in de Watertoren OF een uitgebreid ontbijtbuffet bij Boulevard 17 (met uitzicht over zee)
  • 2 x een luxe broodjes lunch bezorgd in de watertoren OF een lunch op het strand bij Zandpaviljoen Pier 7 of op de boulevard bij Boulevard 17
  • Gebruik van de vergaderfaciliteiten
  • Gebruik van 5 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Gebruik van internet en flatscreen TV (usb en hdmi aansluiting)
  • Onbeperkt koffie-en thee in de vergaderruimte.
  • Exclusief kleine bijdrage in de schoomaak € 95
  • Wij werken nauw samen met Zandpaviljoen Pier 7 en met Boulevard 17 waardoor we een zakelijk arrangement geheel naar wens kunnen samenstellen. Ook een heerlijk diner of een extra vergaderruimte bij een van deze locaties behoort tot de vele mogelijkheden.

De omgeving

De omgeving Vlissingen biedt tal van mogelijkheden denk aan o.a. heerlijk ontspannen bij Thermen Zeeland – een bezoek aan de Sint Jacobskerk of een middag naar het Zeeuws Maritiem Museum.

185a317e631509130d6bb89a3be5df51
DutchEnglishFrenchGerman