Referenties

Beleef een heerlijke vakantie in de compleet gerestaureerde watertoren uit 1894. In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap van 4 tot wel 16 personen riant verblijven en genieten in en om de toren. Er is ruime living met haard, eetkamer met aangrenzend een luxe uitgeruste keuken. Er zijn 3 badkamers waarvan 1 met sauna, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder. De echte experience vindt je in het enorme watervat (in en er om heen). U kunt zelfs in de torenkap komen waar u al zittend en relaxend aan 4 zijden een onmetelijk uitzicht heeft over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Op zo’n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.

Even better then expected!

20-24 augustus 2017 (Andre) 

Everything was awesome and even better than expected. Recommending this unique location to everyone.

A get-away to remember!

17-20 augustus 2018 (Theresa)

The Water Tower is an exceptional place to stay with a large family. We spent hours in the garden and game room. It was a get away to remember.

Außergewöhnliche Unterkunft

27-30 juli 2018 (Tim) 

Tolle Lage außergewöhnliche Unterkunft Supermarkt und Strand sind zu Fuß erreichbar. Wir haben alles wie beschrieben und sauber vorgefunden. Bei Temperaturen von über 30 Grad haben wir lediglich Fenster vermisst, die man öffnen kann. Vielen Dank Esther!

Goed voor je conditie

16 – 20 juli 2018 (Josette)

Als je de Watertoren boekt, ben je verzekerd van een heerlijke vakantie. En, ook niet geheel onbelangrijk, je conditie gaat sprongen vooruit:-).

DutchEnglishFrenchGerman