Recreatief

14227db5e10feefbc55313f5174b7a4c

Ruime woonkeuken

Achter de entreepartij van dit in 2015 gerestaureerde rijksmonument bevindt zich op de begane grond een ruime woonkeuken waar u met maximaal 16 personen kunt aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. In de keuken is een fraai keukenblok, van alle gemakken voorzien en geheel in stijl met de contouren van de toren. In de keuken vindt u bijvoorbeeld een vaatwasser en om te koken is er een Falcon Kitchener met 5 pits gasstel inclusief 1 Wokbrander en dubbele hete luchtoven.

Relaxen in de zitkamer

De 2e helft van deze verdieping biedt plaats aan de zitkamer met hoge plafonds die de ronde vorm van de toren nog meer accentueren. Deze living beschikt over heerlijke relaxbanken en heeft een eigen toegang tot het bordes naar de tuin. Een transparante glazen gashaard zorgt voor een sfeervolle afscheiding en tevens doorkijk van de leefkeuken naar de woonkamer en omgekeerd.

ff840ababf9318edb1c8ce1732a81037
Kelder biljard, pacman en photoplay

Gamen in de kelder

In de haast industriële kelder is een volledig ingerichte speelruimte voor jong en oud met onder meer Photo Play, Pacman en biljart. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en/of droger die hier staan opgesteld.

Privacy voor de kids

De 1e etage is een halve verdieping die plaats biedt aan een speelse (kinder)kamer met 4 bedstedes (normale afmeting: 2.00m x 0.80m) en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Kinderkamer 2
11283_8

Comfortabele sauna

Op de 2e tot en met de 4e verdieping zijn in totaal 6 grote 2-persoonskamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer door de vorm, hoogte van plafonds of de aanwezige meubeltjes. Voorts zijn er hier 2 luxe badkamers met onder meer inloopdouche, ligbad, badkamermeubel en toilet. In een van de badkamers vindt u zelfs een comfortabele sauna.

airbnb

“Deze fantastische locatie moet je gezien en beleefd hebben”

Het watervat

Vanaf de 4e etage kunt u met een mooie wenteltrap de ruimte onder het watervat bereiken. Vanuit deze ruimte komt u in het immense watervat (300.000 liter). Door de omliggende ramen heeft u vrij uitzicht over de omgeving, de stad en zelfs al een stukje zee. U ervaart dan pas echt hoeveel water er ooit in het vat opgeslagen is.
watertorenvl5-1024x683
DutchEnglishFrenchGerman