Watertoren vlissingen

Watertoren vlissingen

Een unieke ambiance

In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap van 6 tot wel 16 personen riant verblijven en genieten in en om de toren.

Virtuele tour

Van alle gemakken voorzien

Er is binnen de dikke muren van deze rookvrije watertoren onder meer een goed uitgerust woongedeelte, verdeeld over enkele verdiepingen, 3 badkamers, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder en een echte beleving van het enorme watervat. U kunt zelfs in de torenkap komen waar u al zittend en relaxend aan 4 zijden een onmetelijk uitzicht heeft over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Op zo’n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.

Recreeren in de riante tuin

Recreeren buiten doet u in de riante tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met groot terras met volop zon en privacy. In de tuin is een grote trampoline voor de kinderen aanwezig. Op eigen terrein hebben we eigen parkeergelegenheid voor 5 auto’s en een oplaadpunt voor elektrische en hybride auto’s.

Het zuidelijkste zuidstrand van Nederland

De Boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts een minuut bereikbaar. En aan de Boulevard ligt het badstrand, het zuidelijkste zuidstrand van Nederland waar u de voorbijtrekkende zeeschepen haast kunt aanraken. Zo dicht varen deze langs de kust. Ook het winkelhart en de vele restaurants liggen op loopafstand.

Een onvergetelijke ervaring

Zoekt u voor een vergadering, een bijeenkomst, een vakantie, een midweek of een weekeindje weg een onvergetelijke locatie, boek dan de watertoren van Vlissingen. Recreatief kunt u met maximaal 16 personen gebruik maken van de Watertoren en een vergaderarrangement kunt u tot 12 personen reserveren.

Boek nu

Arrangementen op maat

Heeft u speciale wensen of wilt u uw verblijf combineren met een activiteit, vraag het ons. Wij hebben tal van arrangementen reeds voor u samengesteld waaruit u kunt kiezen en zit uw wens er nog niet bij? Dan zullen wij er alles aan doen om uw wens te realiseren.

Contact