De omgeving

De omgeving

Vlissingen

is een stad en een gemeente gelegen in de provincie Zeeland. Zeeland ligt in het zuidwesten van Nederland en grenst aan de Nederlandse provincies Zuid-Holland en Noord-Holland, maar ook aan de Belgische provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Vlissingen is na Middelburg (de hoofdstad) de grootste stad van Zeeland.

eindeloze mogelijkheden

De omgeving Vlissingen biedt tal van mogelijkheden denk aan o.a. heerlijk ontspannen bij Thermen Zeeland, een bezoek aan de Sint Jacobskerk of een middag naar het Zeeuws Martiem Museum.

Op stap met de kids

Kinderen kunnen ook volop plezier beleven in de reptielendierentuin, het arsenaal, de indoorspeeltuin Bambini of in het zwembad Vrijburghbad. Vlissingen is het hele jaar door de perfecte vakantiebestemming.

Heerlijk wandelen

Bij mooi weer kunt u heerlijk wandelen over de prachtige boulevard of gewoon genieten van een dagje strand, bij wat slechter weer kunt een van de vele uitstapjes maken.

centraal gelegen

Niet alleen in Vlissingen valt een hoop te beleven maar u bent natuurlijk ook in de buurt van Belgie of Middelburg. Vanuit Vlissingen kunt u bijvoorbeeld met de Ferry zo oversteken naar Breskens.